Saturday 27 December 2014

Setur Babylónu


Náboženská vojnová hra / taktické cvicenie

Mnoho krát v mojom živote mi povedali, aby som sa vyhýbal konšpiracným teóriám, aby som im nevenoval pozornost pretože sú všetky hovadina. Ale, pocas môjho výskumu na Kam Odtialto zacalo byt ocividné, že existujú skutocné varovania prichádzajúce z rôznorodých/ pocetných zdrojov, ktoré sa priamo týkajú toho, co hovorí Biblia. Kupodivu, cím hlbšie som išiel, tým viac otázok sa objavilo až kým som nepochopil, co mala kniha na mysli, ked povedala: “hladaj a nájdeš”. Najviac ma zmietla skutocnost, že to bolo napísané v Biblii už pred 2000 rokmi, ale aby ste to pochopili, musíte si precítat neandertholblog alebo knihu.

Amschel mayer Rothschild povedal: “Dovolte mi, aby som vydával a ovládal peniaze národa a je mi jedno, kto robí zákony/ právne predpisy!” (národ z Latinského nationem: narodenie, pôvod; plemeno, dobytok/ tovar/ zásoba; druh, kmen, doslovne to, co sa narodilo). Matka Rothschildovcov a Amschelova žena, Gutle Schnapper povedala: “Ak by moji synovia nechceli vojnu, potom by žiadna nebola.”. Zvláštne na dejinách/ histórií je, že všetky informácie sú úplne verejné. Toto na mna pôsobí tým dojmom, že oni sa otvorene spoliehajú na skutocnost, že ludstvo je úplne lahostajné k nájdeniu odpovedí na ich tažkosti/ svár. Oni sú nedotknutelní, a Vy jednoducho prijímate všetko, cím Vás krmia. Je úžasné ako otvorene sa roku 1666 vzdáva hold tým, že ho používajú v ich adresách, telefónnych císlach a kódoch.

Kto je teda v jadre všetkého, co sa deje po celom svete? Preco sa deje tolko zlého, tolko ovládania myslí a fyzického zotrocenia? Vacšina ludí vo svete netúži po nicom inom len mieri, no vojny im zabranujú, aby to zrealizovali/ uskutocnili. Vy nebojujete jeden proti druhému, Vy nebojujete proti krajinám a Vy urcite nie ste vojakmi, ktorými ste nútení sa stat. Vdaka nevedomosti más/ prostého ludu je skutocný obraz skreslený a je ukrytý pred tým aby bol odhalený. Malá skupinka ludí, ktorým svet platí úrok, bohovia bohatstva, sa snaží napravit problém, ktorý vytvorili vo vypocítavosti s cielom dostat sa tam, kde dnes sú. Nový Svetový Poriadok je plán, ktorý vymysleli aby sa zbavili nemotorného kapitalistického systému, ktorý odpálil explóziu/ vzrast obyvatelstva a všetky problémy s tým spojené ktorým stojíte tvárou v tvár.

Cuduje sa vôbec niekto preco je Amerika stále vo vojne alebo je do nej zamiešaná, aj ked jej nikto vojnu nevyhlásil? A ked sme pri tom, preco je Izrael v tej istej lodi len v menšom merítku? Ja pochádzam z elektronického pozadia a pred mnohými rokmi som bol vyslaný do Izraela na výcvik pod krycím menom. Bol to výcvik v oblasti lazera a navádzania bômb.  Kým som tam bol na kurze, stretol som vela Izraelcov (obyvatelia takzvaného Izraela), vrátane niekolkých inžiniérov, ktorí pracovali na návrhu nového bojového lietadla. Tento rozvoj bol financovaný Amerikou a ked sa zdalo, že projekt zožne lepšie lietadlo, aké mala Amerika, financovanie bolo zastavené. Amerika je dnes najvacším výrobcom zbraní na svete. Aby si mohli vôbec predstavit priemysel, ako je tento zo stránky výskumu a rozvoja by bolo po prvé vrcholne rozpoctové/ nákladné a po druhé, bolo by to bud v dôsledku vyhrážok/ hrozby od zvyšku sveta alebo za úcelom ovládnutia sveta. Takisto na to aby sa priemysel ako je tento udržal pri živote je nevyhnutná vojna. A ked neexistuje žiadna vojna, nebol by žiaden dopyt po ich výrobku, co svedcí o postrannom úmysle, tak isto ako zlocin dal zrod velmi výnosnému bezpecnostnému priemyslu. Zásobovat Vašich nepriatelov zbranami znie rozhodne trošku šialene, no je to dobrá vojnová stratégia.

Ale je to naozaj take jednoduché? Ani zdaleka. Zavedenie Nového Svetového Poriadku je hnacia sila za všetkým co sa deje. Pre zaciatok je úplne nevyhnutné, aby sa obyvatelstvo sveta znížilo ci NSP nastane a ci nie. Vojna je postacujúca no nie dostatocne rýchla; Hitler to dokázal. Ak sa lepšie pozriete na ich pravidlá, pochopíte, že oni plánujú premenit svet na vazenie. Ak sa im postavíte, bude o Vás postarané vo vojenskom štýle a dovtípit sa, kto vyhrá nie je tažké: ak na to vôbec príde. Nedávny CISPA (Nariadenie/ zákon o zdielaní a ochrane elektronických informácií) je dôkazom toho, že sa na tom pracuje; je len otázkou casu kým sa budete môct dostat len k informáciám, ktoré boli preverené a odsúhlasené. Oni majú v plane udržat svet presne tam kde sa práve nachádza po priemyselnej stránke a každú jednu osobu pracujúc pokial už viac nebudete vládat, potom sa Vás jednoduché zbavia aby na Vás nemuseli mínat peniaze.

Je zjavné, že vojenské základne sú zriadované po celom svete pre ulahcenie nasadenia. Oni si vybuldozerujú svoju cestu do krajiny so zámienkou, že sú strážcovia mieru (Agenda 21). Ked k tomuto príde, nebudete mat žiadnu možnost len poddat sa. Tí, ktorí sa nepoddajú budú jednoducho zastrelení. Natrafil som na stanovisko tejto osoby a nemohol som to nezverejnit. Toto je prvotriedny príklad uskutocneného vymývania mozgov v súvislosti s touto témou. Smutné však je, že Americania sú vnímaní ako páchatelia. Ak sa lož povie presvedcivo a dostatocne casto, stane sa z nej pravda. Tento clánok z Donella Meadows Archive je prístupný na použitie vo výskume, výucbe a súkromnom štúdiu.

Napísaný v najdôveryhodnejšej knihe cias v Zjavení je úsek, ktorý Vás prinajmenšom musí donútit zamysliet sa. Oznacenie/znacka beštie.

“A on prinútil všetkých, malých aj velkých, bohatých aj chudobných, slobodných aj zadlžených aby obdržali do pravej ruky alebo do ciel oznacenie beštie: A že žiaden clovek nemôže kupovat ci predávat okrem toho, kto má oznacenie alebo meno beštie, alebo císlo jeho mena.”                                                                                                       Zjavenie 13: 16

Ak sa jeden pozrie do pravidiel Illuminati je mu jasné, aký majú zámer. Avšak nasledujúci verš podáva vyhlásenie, ktoré sa znovu týka múdrosti. Toto je úplna múdrost opísaná v Prísloviach, ktorá chýba spolocnosti. Zjavenie 13:18

“Tu je múdrost. Dovolte tomu, kto tomu rozumie spocítat císlo beštie: pretože je to císlo cloveka; a jeho císlo je Sest stoviek šestdesiat a šest.”

Teraz si pre zaciatok pozrite ciarové kódy. Vy už používate tento systém vo Vašom každodennom živote a ste nanho zvyknutí. V podstate, všsetko je ocíslované tak ako nakoniec budete aj Vy, ked do Vás vložia cip. Budete len obycajným císlom. Vy sa na to nikdy nepýtate pretože tomu nerozumiete. Tento kód sa vztahuje priamo na opis beštie: zacínajúc so 6, stred je 6 a koniec je 6 tvoriac 666. Chodte a sami si to overte: je to znázornené dvojitou ciarou. Dátum 1666 je dátum založenia federálneho bankového systému a tiež súcet Rímskych císlic. Tiež Vás musím upozornit na skutocnost, že “Chai” je Zidovský výraz pre život a je oznacený císlicou 18. Násobky 18 sa používajú na darcekoch a na talizmanoch pre štastie. Nie je zvláštne, že 18 = 6 + 6 + 6? Jedno z mála Hebrejských slov v Svatom Písme, ktoré dáva súcet 666 je Sethur, co znamená byt ukrytým/ odpocívat v skríši alebo schovat sa a tiež aj ukryté veci/ tajomstvá. Beštia, s ktorou máte docinenia je bez pochýb Illuminati, a falošní Zidia sú v jadre toho. Padnutý Anjel bez pochýb a jeden z 12 clenov kmenu Izrael, jeden zo samotného Božieho ludu. Oni vytvorili Rímsko-katolícku Cirkev aby prekrútili správu ktorú Vám sem prišiel Ježiš dorucit. Chcete vediet, akí krutí, chamtiví a nemilosrdní sú Rothschildren (v Anglictine children: deti je množné císlo od child: dieta)? Oni financovali/ vytvorili základ Hitlera, ktorý bol Zid (Juda).

Ak toto necháte zájst dalej, robíte zo Satana opísaného v Biblii krála. To nevypovedá vela o Krestanskej viere alebo o náboženstve. Skutocnost, ktorej celíte je, že Monsanto bude mat moc nad jedlom, Coke a Pepsi budú vlastnit všetkú pitnú vodu a Illuminati budú vlastnit všetky duše a celú planétu. Ked sa toto všetko stane skutocnostou, myslíte, že Boh si dá pohov a povie: “Ja som Vám to povedal.” alebo sa len otocí chrbtom a odíde, nechávajúc Vás v pekle, pred ktorým Vás varoval, v pekle, ktoré ste si Vy, ako bohovia Vášho výtvoru, sami vytvorili? Tvorba, s ktorým ste zacali v den, ked ste zacali zaradovat tým, že ste to nazvali nebo, zem, more, pevnina, Amerika, Afrika a potom ste to ešte viac rozdelili pomocou hraníc. Otvorte oci! Siedma trúbka sa chystá zatrúbit; ste pripravení?

André & Katarína

No comments:

Post a Comment