Saturday 27 December 2014

Fenomén menom náboženstvo



Zmatenej ludskej rase


Kto sú tieto bledé tváre, ktoré zaplavili každý kontinent na tejto kedysi mierumilovnej planéte, aby vytvorili úplny zmatok medzi prírodnými ludmi, ktorí po veky žili v harmónií s prírodou, prinášajúc so sebou Boha opísaneho len v knihe, ktorého im nanútili dolu krkom, a tým zmenili ich blaženú existenciu na nic menej ako genocídu?

Ak ste boli stvorení Bohom ako jeho najlepší výtvor, co ho k tomu motivovalo?

Bolo jeho zámerom vytvorit “muža v Jeho obraz”, aby predstavil penažný systém, ktorý zotrocí každú ludskú bytost na tejto planéte? Aký Boh by vytvoril stvorenie, ktoré sa zdá byt nútené kategarizovat/ pomenúvat ci zaradovat (z Greckého kategoria: obvinenie, predpoved) a vlastnit každý kúsok toho, co by sa dalo objavit a potom pokazit toho raz dokonalú genetickú štruktúru/ stavbu v snahe vylepšit Jeho prácu? Aký Boh by vytvoril zdanlivo dokonalú rasu, povýšil ju nad všetkých ostatných, nazval ich kmen Izraelitov, dal im metafyzickú/ duchovnú svatú knihu, ktorú je tažké pochopit, no ktorá im dala mimoriadne privilégia/ výhody, ktoré ich nadradili nad všetko, co tu bolo už dávno pred nimi?

Preco je kdekolvek kde oni zasiahli tolko zmatku? Preco sa nikdy na nic nepýtajú? Uvidia vôbec niekedy ten najvyšší/ konecný ciel kým sú takí zaneprázdnení v snahe prežit v tomto systéme, ktorý vytvorili, a ktorý sa preukázal ako tažkopádny/ nemotorný a úplne bezvýznamný? Systém, ktorý, mierne povedané, praská vo švíkoch, no napriek tomu stále neprimerane narastá s koncom v nedohladne. Bolo Jeho zámerom stvorit malé nadržané stvorenia, ktoré sa chcú len rozmnožovat a zaplnit/ obsadit každé dostupné miesto, ktoré je obývatelné, a potom vymysliet džob/ zamestnanie (Neskoro-anglické job: podvádzat, zradit) pre nich všetkých?

Akosi si to nemysím! Akosi mám dojem, že ludská rasa sa stala pretekmi (Anglické race: rasa, preteky) o priestor, alebo je to možno stratená v priestore/ Vesmíre? Oni úplne stratili dej/ nepochopili o co ide! Náhly nárast ludskej “rasy” za posledných 300 rokov spôsobil neuveritelný zmatok, ktorý je ocividný vo Vašich stravovacích návykoch a životosprávach. Akokolvek velmi to neznášate priznat, na svete nie je jediná osoba, ktorá má odpoved na Vaše rozlicné stravovacie potreby. Existuje tolko rozlicných názorov ohladne toho co by ste mali jest a co nie. Niektorí hovoria, že krvná skupina 0 sú lovci a mali by jest maso. Ale ked sa na to pozriete spatne, uvidíte, že táto skupina tvorí 70% svetového obyvatelstva. Obezita je velmi skutocný problém, ktorý pridáva planéte asi 1 Miliardu v telesnej váhe, a maso je z velkej casti vinníkom.

Potom existuje filozofia založená na tom co jest s ohladom na planetárne zarovnanie hlásiac veci ako nepit mlieko po urcitom case atd. Ale Vy ste jediný druh na tejto planéte, ktorý pije mlieko až do dospelosti, a Vy ste úplne tolerantní voci negatívnym úcinkom. Potom tam je samozrejme Váš najvacší súcasný problém. Vaše uponáhlané/ vystresované životosprávy dali za vznik potrebe konzervovat a v procese ste vytvorili monštrum (choroba), ktoré alarmujúcim tempom rozpína velmi výnosný lekársky priemysel vytvárajúc viac umelých/ vytvorených clovekom riešení, ktoré len pridávajú k zmatku.

Potom tu je vedenie/ poradenstvo z Biblie, ktorému nikto, zdá sa, nevenuje pozornost, aj ked oni falošne uctievajú Bibliu vacšinu Nediel, ked sa im to hodí. Mimochodom, oni tvoria viac ako polovicu svetového obyvatelstva dokopy okolo 4.5 miliardy ludí s viac ako 350 rôznymi výkladmi/ porozumeniami ci sektami odvodenými z jedného konceptu/ ponatia, ktorý bol do zaciatku nesprávny. Biblia obsahuje pravidlá stravovania, ale oni ich nedodržujú, a teraz sa zdá, že osporosteli pretože nedokážu vidiet svoje chyby. Ak to nie je najvacšie zmatenie, potom som to nikdy nepochopil.

Okrem všetkého tohto zmatku tieto “nadradené” bytosti, ktoré sa radi nazývajú znovuzrodení Krestania veria tomu, že svet má len 6000 rokov. Zatial co sú nachádzané skamenelé odtlacky ludských chodidiel nájdené spolu s dinosaurími odtlackami a milión rokov staré lebky Homo sapiens. Ak bola ludská rasa vytvorená pred 6000 rokmi, kto potom naucil ludí hospodárit, kto ich naucil varit a kde sa zobrali domáce zvieratá? Kto napísal prvú cast Starého Zákona, a ak to boli stvorenia Boha, kto ich potom naucil písat? V prvom rade, za akým úcelom vytvoril domorodcov? Aby s nimi mali bledé tváre problémy? Nemyslím si!
Niekedy mi je povedané, že sám Boh tu bol za úcelom ucenia a že pravidelne zišiel dole z Nebies; ohladne toho vyhlásenia ma znepokojuje, že ak by to tak bolo, preco to potom už viac nerobí? Preco On prestal; je mrtvy? Zabudol na nich alebo je nasraný a nechal ich napospas ich vlastnému zániku? Koniec koncov, kniha udáva, že co je Jemu jeden den, je pre Vás tisíc rokov. Kniha tiež oznamuje, že On sa vráti, hovoriac o reinkarnácií/ znovuzrodení ci prevtelenie; to spôsobuje ešte viac zmatku. Oni teraz dúfajú v zázracné bábatko, ktoré sa narodí nejakým neznámym spôsobom. Ale, keby sa stretli tvárou v tvár so “svatým clovekom”, vdaka ich skazeným/ zlým spôsobom by ani nevedeli na co sa zamerat pri rozoznávaní takej bytosti.
Casto mi je povedané, aby som jednoducho veril a bol v klude, ale ja nemôžem proste prijat ked sa pozriem okolo seba a vidím vazenia, ktoré ste si pre seba vytvorili a utrpenie, ktoré tolkí musia znášat. Zivot na tejto planéte nie je jednoduchý, mierne povedané. Potom ked sa pozriem na to, co hovoria knihy, vidím velkolepý/ vznešený život velmi odlišný od toho, ktorý v tejto chvíli žijete. V skutocnosti vidím len výstrahy kedže ich velkolepá kniha pre Nás tak významne vyložila/ vysvetlila; divím sa preco nikto, dokonca ani náboženstvá sveta, nestrávil cas aby im porozumel. Je to preto, že na to už viac nie je cas v tomto závode o prežitie, o zožatie úspechu, o zarobenie dostatku penazí na všetky pekné veci, ktoré si za ne môžete kúpit?

Následky toho, že sa bezúcelne rútite slepo vpred, cakajúc na nieco co sa už mohlo stat, povedú ku katastrofe. Zvyšok sveta bude mat menej detí pretože si uvedomí, že ich hlavným problémom je preludnenie. V dôsledku toho budú pracovné príležitosti postupne obmedzené co vytvorí viac nezamestnanosti pretože sa zníži dopyt. To obratom spôsobí vyhrotenie kriminality, kedže mnohí ludia sa budú zúfalo snažit prežit, najma v mestách. Donúti to ludí uvedomit si ako velmi sú závislí na penažnom systéme, ktorý je v skutocnosti ilúzia/ klam. Ludia si uvedomia, že prežitie je dôležitejšie ako majetok a že mesto poskytuje menej možností. Toto vyústi do high-tech/ so špickovou technológiou spolocenstiev, ktoré sa budú rozvíjat všade naokolo, ktoré sa o seba postarajú v každom ohlade. Ako sa obyvatelstvo ešte viac zmenší, svet sa zlepší a harmónia bude obnovená. Všetko toto by mohlo trvat najmenej jednu generáciu, a znamenia sú už nápadne viditelné. 
Ak … !

André & Katarína

No comments:

Post a Comment