Saturday 27 December 2014

Len verte; nikdy sa nespytujte.

Svet v zúfalej núdzi

Pokial Vy ako ludský druh ("rasa") neviete skadial pochádzate, nikdy nebudete vediet kam idete. Na púti, ktorá trvala 15 rokov môjho života som prišiel na niekolko logických odpovedí na mnohé otázky, ktoré ma prenasledovali odvtedy, odkedy som bol schopný mysliet logicky. Nedávno sa na mna obrátila miestna stredná škola s požiadavkou, aby som ucil Vedu v poslednom rocníku. Katie a ja sme navštívili túto školu, kde sme sa stretli s detmi a ich ucitelom. Vedúci/ riaditel opisuje chápavost/ schopnost porozumiet detí ako žalostnú; zmaturuje asi 10 %. Pocas Našej návštevy sme si uvedomili urcité cinitele, ktoré by toto mohli ovplyvnovat.

Nepocítajúc skutocnost, že ja verím, že školy sú najvacšia cast ludského vymývania mozgov, kde doktríny sú vštepované a mali by byt zrušené, bol som ohromený, že viac ako 70 % detí boli dievcatá. Tento predmet je povinný, a ucitel nemá žiadne prostriedky na názorne predvedenie žiadnych z hodín; v skutocnosti má trieda len ciernu tabulu a stolicky. Tieto úbohé Zulu deti si musia v ich primitívnych mysliach zapamatat všetko, niet divu. Kým sme boli na návšteve, Katie uvidela kuchynu, kde niekolko detí cakalo v rade na obed. Mali svoje vlastné taniere a My sme ich videli odchádzat s ich denným vládou-sponzorovaným/ zaisteným tanierom jedla (zo Staroanglického foda: strava, výživa; palivo). My sme sa na to opýtali riaditela a on vysvetlil, že pre niektoré deti to je všetko, co dostanú, byjúc take chudobné aké sú. Jedlo pozostávalo z kukurice (GMO) a sóje (GMO); ich taniere boli plné až po okraj. Nemohli sme si pomôct a nezmienit fakt, že po takom jedle by sa im chcelo íst spat ani nehovoriac o tom, že geneticky upravená Monsanto kukurica a sója mali na ich mozgy úcinok a ich koncentrácia by bola velmi ovplyvnená. Smutné však, že tieto Zulu deti tvoria cast budúcnosti tejto krajiny a nebola to dokonca ich volba byt tu. Ked si pomyslím na ich korene ako domorodého prírodného kmena Afriky, nemôžem sa nedivit ako by sa bol ich prirodzený chodník rozvinul keby takzvaná západná kultúra nikdy nezasiahla do tej ich.

Preco to robíte a co je Vaším cielom? Preco tolkí z Vás majú túto záhadnú potrebu pomôct druhým, a napriek tomu to, zdá sa, vždy len zhoršíte? Nasleduje spontánny krátky opis založený na predmetoch/ oblastiach, ktoré som preskúmal, ktorý mi v tomto bode dáva najviac zmyslu.

Asi 200 000 rokov dozadu na tejto planéte žila v malých kmenoch mierumilovná rasa. Mali primitívny penažný systém, ktorý používali na výmenný obchod a nejaký kredit/ zásluhy do zásoby. Oni boli cestní a nepoznali chamtivost. Oni tiež netúžili ovládat jeden druhého ci vlastnit všetko. Svet bol ich domov: mohli íst kam sa im zachcelo; jedla bolo hojne a oni boli slobodní. Stretávanie sa s inými kmenmi bolo povacšine mierumilovné. Všetci mali hnedé oci a boli v podstate ten istý druh zvierata/ živocícha s drobnými odchýlkami podobne ako variácia/ obmena medzi Simpanzami. Oni boli na vrchu stravovacieho retazca a túto skutocnost si vážili. Ale potom sa to všetko zmenilo …  

Dve cudzinecké / mimozemské rasy pristáli na tejto planéte a spárili sa s nimi, dávajúc zrod dvom dalším obmenám základného zvierata. Niektorí modrookí, niektorí zelenookí. Výsledkom bolo zvacšenie velkosti mozgu zo 700g na 1.2kg a zvýšená inteligencia. Táto hybridná / skrížená "rasa" sa vyvinula v nadradeného cicavca, ktorý prevzal kontrolu nad svetom, podvedome hladajúc svoju skutocnú totožnost, vytvárajúc mnoho teórií, ústiac do toho najvyššieho zmatku, ktorý stále pretrváva. Prvá mimozemská rasa bola rasa známa vo Vesmíre ako nepriatelská rasa, a tak druhá rasa za úcelom urdžania mieru nemala inú možnost len zasiahnut predstavením odrody strážcov mieru aby udržovali rovnováhu. Aby viedli ich stvorenia, títo teraz “Bohovia” im dali knihu, ktorá bola urcená, aby im pomohla pocas ich troj dimenzionálnej etapy vývoja, na ktorú narazia pocas Veku Rýb. Cast ich cyklu, ktorá sa preukázala byt tým najvacším kamenom úrazu pocas každého Velkolepého Roka od ich pociatku. (Správne do-detailu vysvetlenie stvorenia ludstva je zverejnené vo Where to from Here, Cognition)

Kniha nesie tajomstvo, na ktoré naneštastie prišla tá nesprávna strana; ja som presvedcený, že je to dnešná Monarchia. Oni to využili na získanie kontroly /nadvlády nad ludstvom namiesto toho, aby sa onho podelili, tak ako to malo byt, a tým zabránili skutocným príjemcom, aby našli svoju skutocnú individualitu / jedinecnost a nasledovali svoj osud. Od pociatku týchto dvoch rás tu bolo okolo 6 hromadných nicení tejto planéty, ktoré vyhladili ludstvo takmer do úplného vyhynutia. Trvalo im dobrú cast 12960 rokov kým sa zotavili len aby mohli znovu príst do bodu, kde sa spravidla oddávajú náboženskej kontrole a pozemskému vlastníctvu.

Mierumilovná rasa zostáva vo vyhnanstve ako troj-rozmerné stvorenia s ich teraz kolegami až do dalšieho hromadného znicenia tejto planéty 12960 rokov od súcasnosti na zaciatku Veku Leva. Ironicky, kniha, ktorá bola urcená na vedenie/ ako sprievodca modrookej rasy vytvorila dojem, ktorý ich zotrocil do takej miery, že budú stále hladat vonku nieco, co bolo po celý cas vo vnútri, najbezpecnejšie miesto na schovanie takého úžasného daru. Na jednej strane, ich pozemské spojenie so zvieracím královstvom, kde je ich dimezionalita/ rozmerovost udržovaná prostredníctvom doktrín, jedla, ktoré konzumujú a ich závislostí na procese/ spracovaní a majetkoch. Na opacnej strane, kniha, ktorá bola vytvorená za tým úcelom, aby ich donútila uvedomit si štvrtú dimenziu. Rozmer, ktorý je potrebný ako odrazový mostík do Piateho rozmeru, kde caká iný život: život, ktorý mali nájst od zaciatku. Povznesenie zo zvieracieho královstva do božského stavu, kde intuícia je jediným bohom, ktorého máte. Predstavte si svet, ktorý nerozumie pojmu panovníka ci krála. Svet, ktorý je v dokonalej rovnováhe, pretože obyvatelia si ho z velmi dobrého dôvodu vážia.

Oni sa medzicasom uspokojili s týmto spôsobom života v troch dimenziách; zdá sa, že zlocin ich už viac velmi netrápi. Oni sú vyrovnaní s vnímanou skutocnostou, že nic nemôžu zmenit. Oni tolerujú/ znášajú všetku kontrolu/ ovládanie, dokonca aj od dvoj-dimenzionálnych stvorení, cisto pre to aby zabránili konfliktu. Oni sú skutocne mierumilovnou rasou, ktorá sa poddala a vzdala sa svojho Bohom-daného práva byt skutocne v mieri výmennou za toto falošné vnímanie mieru.

Tento klam/ podvod musí byt rozbitý a existuje len jeden spôsob ako to spravit. Boli ste naucení ako máte verit a nikdy sa príliš nepýtat. Ale viera je taká silná, že dokonca aj ateisti, ktorí bojujú proti tomuto ponímaniu sú ním pohltení: ak by neboli, nebojovali by proti tomu. Avšak jediný problém je, že to zaslepilo ludstvo od toho, aby videlo presnejšiu ci správnejšiu verziu/ znenie ich súcasných 2000-rokov starých presvedcení, robiac presne to, co ich kniha predpovedala, že spravia. Nastal cas, kedy si však musíte uvedomit, že za hriechy si môžete odpustit len Vy sami. Skutocnost, že ste zašli dole týmto chodníkom tak daleko ako ste zašli je ten prvotriedny/ prvý hriech, pred ktorým velkolepá kniha varuje. Neexistuje žiadne skutocné správne a nesprávne: sú to cisto ponímania/ vnemy hodnotené podla toho, kde na rebríku dimenzionality sa nachádzate. Ak pozemské vlastníctvo nemôže byt zdolané, zostáva spravit jedinú vec. Odstránit koren všetkého zla a tých, co ho vytvorili a co to ovládajú. Potom to zase bude o dôvere v ludstvo a správne veci, pre právom-zaslúženú zmenu.

Tak toto je plán!

André & Katarína

No comments:

Post a Comment