Tuesday 12 February 2013

Preco Pápež?





Zo spisov Judasa je ocividne, ze on jediny spomedzi 12 apostolov plne pochopil posolstvo, ktore sa snazil Jezis dorucit. Posolstvo, ktore ho zhodou okolnosti prenasledovalo jeho kralovskym rodokmenom ako priameho potomka Krala Salamuna, a ktore sa velmi tazko vysvetluje.
Po ukrizovani Jezisa apostoli pokracovali v jeho stopach spisovanim ich vlastnych verzii toho, co sa od neho naucili a ako ho vnimali oni.

Judasova kniha bola najdena o niekolko rokov neskor, no nikdy nebola sucastou Biblie zo zrejmych dovodov. Tak avsak rozhodli ti, ktori v konecnom dosledku zalozili Katolicku cirkev a postavili nabozenstvo na neuplnych informaciach. Ale osud to tak chcel. Toto zmyslanie muselo byt zachovane po 2000 rokov, aby bolo mozne udrzat tuto knihu pri zivote az doteraz, kedy ma byt prava podstata Boha odhalena.

Nabozenstvo bolo nevyhnutnou odvodeninou nespravnej ci lepsie povedane neuplnej spravy. Teraz je cas, aby sa to zmenilo, a aby sa ludstvu konecne dostali spravne informacie.
Vsetky informacie, ktore sa nachadzaju v Biblii, sa tykaju tohto obdobia, ked sme sa na nasej puti Vesmirom ocitli na razcesti (Where To From Here alebo On behalf of humanity pre uplne vysvetlenie)

Hned na zaciatku Vam Biblia vysvetluje, ktorych hlavnych chyb sa ako ludstvo vo Vasej evolucii dopustate. Prvou chybou je Vas 3- dimenzionalny zvyk kategorizovat vsetko pocnuc casom. Druhou chybou, ktorej sa dopustate je chemicke spracovanie- to je Vase zakazane ovocie.
Narast Vasej inteligencie ma na svedomi Vase nutkanie vytvarat hranice a vyclenovat druhy vcetne Vas samych. Tiez Vas velmi jasne varuje pred nositelom cisla 666, ktore sa snazi zabranit tomu, aby sa na tejto planete rozvinul ten najuzasnejsi zivot. Varovanie pred lekarenskym priemyslom a zdravotnym stavom, v ktorom sa nachadzame je obzvlast vyznamne teraz a rakovina, najma rakovina koze sa stava slavnym zabijakom, ak nie tym  najslavnejsim. Znamenia su vsade naokolo. Je na kazdom jednotlivcovi, aby si to uvedomil. Toto su casy, pred ktorymi ste boli po viac ako 2000 rokov varovani. Koniec Veku Ryb (Age of Pisces).

V Biblii su spomenuti dvaja velmi odlisni Bohovia, a nimi sme My a Vesmirna Inteligencia. My, ludia, ktori uchopili Trojicu, ktora im dala silu, aby pocali neuveritelne koncepty a zaviedli ich do praxe, napriklad Rothschild s Federalnym bankovym systemom a  Sv. Peter s nabozenstvom. Nezalezalo na tom, ci bol koncept uchopeny spravne s umyslom najvyssieho dobra  ludstva, zalezalo na tom, ze sa to zrodilo, robiac z nich Polobohov- tych, ktori su opisani na zaciatku Genesis- Knihy Stvorenia. Cesta Zeme ma dany model a je nemenna. Ona je diktatorkou, ktora si presadi svoje, bez ohladu na to, co budete robit Vy, skutocny a neoblomny Boh, ak chcete pouzit to slovo, na ktoreho sa mozeme bez otazok spolahnut. My, na druhej strane, sme realizatormi tyhto sposobov myslenia ci iluzii zalozenych na koncepte Polobohov,  uz si to len musime uvedomit!

Aby sme teraz mohli rozbit a roztriestit na marne kusky ich zle pojate koncepty, ktorymi zotrocili ludstvo, je dolezite, aby sme stali spolocne za vseobecnym cielom, ja to nazyvam kolektivna myslienka. Tu sa to stava zlozitym. Pre vacsinu ludstva, aby toto zbadala, je nevyhnutne pritiahnut byka za rohy a vystupit na oci verejnosti, a to je dovod, preco som sa rozhodol zazalovat Papeza. To nas v zapati privedie ku koncu kapitalizmu. Aby som mohol uchopit tento koncept, musel som sa bezpodmienecne obetovat ludstvu. Nemam na programe nic ine okrem slobody a tento koncept bol pojaty presne tak isto ako to urobil Rothschild v roku 1666, prostrednictvom uceni Krala Salamuna.

Odteraz mate uzasneho sprievodcu a zivot sa bude zit jednoducho a lahko hned ako pominie nevyhnutny prvotny sok. Vsetky pokyny pre Slobodny Svet su napisane v Prisloviach Krala Salamuna a su tiez zakladom Noveho Svetoveho Poriadku. Kazda osoba je zodpovedna za svoj osud a svet je Vasim domovom, ktory sa bude riadit s mudrostou. My rozhodujeme o tom, ako sa to odtialto bude vyvijat, nie nejaky chlapik, ktoremu ide len o jeho vlastny profit. Nebude existovat ziadna chamtivost a skutocne peniaze sa na zaciatku nemusia vytratit, ale v konecnom dosledku sa vytratia. Ak je toto svet, v ktorom by ste chceli prezit dlhy a plodny zivot zalozeny na vzajomnom respekte, toto sa musi udiat. 

Bezpodmienecne sa tomuto odovzdavam!

 André M. Slade




No comments:

Post a Comment